Menu
NL
Arton3094 Ad898

Constant vzw en Cinema Nova: collaboratieve projectie in het kader van Publiek Domein Dag BE 2019

20.04.19 oproep

In 2019 komt het oeuvre van de cineasten D. W. Griffith, Sergej Eisenstein, Jacques Feyder en Louis Lumière, de schrijfsters Cissy van Marxveldt en Marie-Elisabeth Belpaire, en vele andere kunstenaars in het publiek domein. Dat is voor Constant vzw de gelegenheid om hun werk te remixen, herwerken, bewerken, manipuleren en samplen. In het kader van Publiek Domein Dag 2019 organiseren zij een collaboratieve projectie. Zij doen daarvoor graag beroep op jou om je mash-up van verschillende auteurs voor te stellen, op film, analoog of digitaal, als animatie of her-montage. Vind je eigen vorm uit, tot 5 minuten lang.

Met deze nieuwe toe-eigeningen wordt een nieuwe voorstelling samengesteld die zal plaatsvinden op 20 april 2019 in Nova Cinema in Brussel. Om deel te nemen of voor meer informatie, contacteer Mariette voor 15 februari: mariette@collectifs.net

Digitaal materiaal is beschikbaar op: https://frama.link/pdd2019

Meer info op: http://constantvzw.org/site/Over-de-doden-niets-dan-goeds.html

Deze activiteit maakt deel uit van Publiek Domein Dag 2019, georganiseerd door PACKED, in samenwerking met Koninklijke Bibliotheek van België, Constant, Plus-tôt Te laat en Nova Cinema.

Vlaanderen - Verbeelding werkt