Path 2Combined Shapecheckclipboardfacebookgithubglue icongoogle-plusinstagramlinkedinGroupsearchselectslideshareFill 57Group 3Group 2twitteryoutube
Menu
NL
Logo Rgb 740

PACKED: bevraging i.v.m. tevredenheid over dienstverlening

Na acht jaar werking als erkend expertisecentrum voor digitaal erfgoed veranderde er de afgelopen maanden heel wat bij PACKED. Op 1 januari 2019 fusioneerden we door een beslissing van minister Gatz met VIAA en Lukas, in een streven naar schaalvergroting en efficiëntiewinsten. Sinds begin dit jaar vind je ons dus onder één dak en integreren we op een pragmatische manier aspecten van onze werking. Op de achtergrond bouwen we intussen aan een gemeenschappelijk verhaal, en daarbij willen we de visie van onze stakeholders meenemen via een bevraging.

Op 15 maart 2019 stuurden we een vragenlijst uit naar een driehonderdtal contacten waarmee we de afgelopen jaren een samenwerking of uitwisseling hebben gehad. We vroegen hen wat ze belangrijk vinden en zeker niet zouden willen missen in onze werking, en hoe ze de verschillende onderdelen van onze dienstverlening vandaag beoordelen.

Heb jij ideeën over onze werking, maar werd je niet uitgenodigd om deel te nemen aan de bevraging? Dan kun je alsnog je mening kwijt door te mailen naar info@packed.be.

Het invullen van de vragenlijst duurt maximum 20 minuten. We ontvangen de antwoorden graag voor 15 april.

Van harte bedankt om jouw stem te laten horen!

Met vriendelijke groeten,

Team PACKED & VIAA

Vlaanderen - Verbeelding werkt