Path 2Combined Shapecheckclipboardfacebookgithubglue icongoogle-plusinstagramlinkedinGroupsearchselectslideshareFill 57Group 3Group 2twitteryoutube
Menu
NL
Europeana Conference 2019

Europeana: Europeana Conference 2019

26.11 - 29.11.19 event

De Europeana Conference en de jaarlijkse algemene vergadering van het Europeana Network zullen in 2019 van 26 tot 29 november plaatsvinden in de Nationale Bibliotheek van Portugal in Lissabon. De conferentie is een uniek interdisciplinair event dat gemeenschappen uit de wereld van technologie, communicatie, onderzoek, educatie en auteursrechten samenbrengt. Vorig jaar werden de netwerkgemeenschappen voorgesteld; dit jaar bepalen zij het event, met voor elk wat wils. Het event wil aantonen dat ze allemaal met elkaar verbonden zijn en elkaar kunnen versterken.

Het programma wordt momenteel nog samengesteld en zal zo vormgegeven worden dat zowel leden van het Europeana Network als professionals uit de brede erfgoedsector er iets naar hun gading in vinden, zowel wie in een museum of bibliotheek werkt als wie in de educatieve sector of de creatieve industrie actief is. Het event wil deelnemers de kans bieden om bij te leren van specialisten en mensen uit de praktijk met wereldfaam, en hun voordeel laten doen met de wederzijdse uitwisseling van ideeën en technologie.

De registratie start in mei, maar momenteel kun je via aanmelding al je interesse laten blijken om op de hoogte gehouden te worden over de verdere praktische formaliteiten. Je krijgt dan als eerste melding van de start van de verkoop van Early Bird tickets aan verlaagd tarief vanaf 175 euro (het gewone tarief is 225 euro). Leden van de Europeana Network Association komen daarnaast ook in aanmerking voor terugbetaling van reiskosten.

Meld je aan om meer info te ontvangen zodra de verkoop van de Early Bird tickets start.

Volg voor meer info de website van Europeana Pro.

Vlaanderen - Verbeelding werkt